produk-produk

Sabtu, 2 Januari 2016

Segmen Jom Tambah Follower Tahun 2016


Segmen Jom Tambah Follower Blog 2016

Segmen Jom Tambah Follower Blog 2016.

Hari ini masih dalam mood tahun baru 2016.  Apepun terima kasih kepada Saudara Hasrul Hassan yang menganjurkan Segmen Jom Tambah Follower Blog Tahun 2016. Bagi saya ini peluang kepada blogger baru macam saya untuk menambah follower dan blog list untuk blog sendiri.

Blog ini dah bermula dari Julai tahun 2014. Tapi disebabkan kekangan masa dan semangat untuk update blog tiada, blog saya menjadi tukun sehingga Disember 2015. Setelah melawati blog bro Hasrul menyebabkan semangat untuk menulis blog datang kembali.

Blog tujuhpetak berkongsi tentang kewangan sukan dan kehidupan. Tapi setakat ini posting yang ada banyak mengenai tips-tips kewangan, pengalaman diri sendiri dan membaca buku pengurusan kewangan. Saya pun masih belajar untuk menghasilkan posting yang menarik dan berkualiti untuk bacaan semua rakyat malaysia.

Azam Tahun 2016

Tambah ramai follower
Dapat income affiliate
Belaja menulis dengan teknik SEO yang betul
Hasilkan 2 post seminggu
Ulasan 2 Buku Kewangan Sebulan





52 ulasan:

  1. Salam ukhuwah & salam perkenalan,
    Datang dari segmen yg sama: Segmen Tambah Follower Blog 2016 anjuran blogger Hasrul Hassan
    SEMOGA AZAM BLOG TERCAPAI :)

    Jemput singgah blog yumida:
    http://umikasum.blogspot.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih yumida. hrap dpat support blog br mcm sy

      Padam
  2. Good luck..Mimi pun join..hehehe

    http://mimirheem.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016_1.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih mimi kerana singgah. nanti singgah2 la blog baru sy nie

      Padam
  3. Hai..singgah dari segmen yang sama..tapi tak ada blog follower..so tak dapat la nak follow blog ni...ermmmm..anyway,good luck ye!!

    http://www.qiyasaad.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    BalasPadam
  4. terima kasih singgah. br tambah function follower. hrap semua dpat follow blog newbies mcm saya

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saya da follow blog awak ni ye.good luck..jangan cepat patah semangat..kena banyak join aktiviti blogger..tahun ni insyaallah Denaihati Network akan ada kan lagi program Sepetang Bersama Blogger #sbb2016..jom la join sama-sama..boleh jumpa face to face dengan blogger-blogger otai...:)

      Padam
    2. Saya da follow blog awak ni ye.good luck..jangan cepat patah semangat..kena banyak join aktiviti blogger..tahun ni insyaallah Denaihati Network akan ada kan lagi program Sepetang Bersama Blogger #sbb2016..jom la join sama-sama..boleh jumpa face to face dengan blogger-blogger otai...:)

      Padam
  5. Balasan
    1. terima kasih. lepas nie ada masa singgah la ke blog baru saya nie

      Padam
  6. Waahhh dah ada blog baru ye ... :) butang follow mana? Uhh ..

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih otai singgah blog newbies macam saya. Diharap dapat tunjuk ajar. Macam mana nak add butang follow? X sama dengan butang goggle follower ker

      Padam
  7. Good luck for 2016. Thank you. Follow G+

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih singgah. Good luck to you also. Tengah nak belajo function basic dalam blogspot nie

      Padam
  8. salam perkenalan dan selamat maju jaya dalam penulisan blog, tahun baru semangat baru...

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih tuan sbb singgah. semoga blog tuan juga maju jaya

      Padam
  9. jalan-jalan sambil follow blog ni :)

    https://juliajamaludin.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    BalasPadam
  10. Assalamualaikum… Abam Kie datang dari segmen yang sama. Tersuka tanpa sengaja kat blog ni jadi abam folo lah ye. No 2.

    http://www.zukidin.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih singgah abam kie singgah di blog saya. Harap dapat tunjuk ajar.

      Padam
  11. Salam kenal..datang dari segmen yang sama..good luck..

    http://www.cikpinz.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    BalasPadam
  12. terima kasih kerana singgah. semoga tuan success tahun 2016

    BalasPadam
  13. jom join segemen ni kita tambah rakan.. dan semoga berjaya mencapai matlamat tahun 2016

    BalasPadam
  14. betul cakap tuan. Semoga semua berjaya dunia dan akhirat. Amin

    BalasPadam
  15. salam perkenalan..
    singgah dari segmen yg sama..:)

    BalasPadam
  16. singgah follow dr segment yg sma sis... salam kenal...

    BalasPadam
    Balasan
    1. salam perkenalan jugak. terima kasih singgah

      Padam
  17. Balasan
    1. terima kasih singgah. moga tuan murah rezeki tahun 2016

      Padam
  18. singgah dari segmen yang sama :) follow sini #8

    http://www.anajingga.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. thanks sbb sudi singgah blog nie. Semoga ana success selalu

      Padam
  19. semoga berjaya....dengan aazam baru...singgah dari segmen yang sama

    BalasPadam
    Balasan
    1. semoga tuan pun berjaya dengan azam tahun baru

      Padam
  20. salam perkenalan , singggah n follow sini #10 =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih lyana sebab follow. All the best for this year

      Padam
    2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
  21. Terima kasih singgah blog Mrs. A.
    Follow no 12.
    Kena view web version baru appear blogspot follower macam blog Mrs. A huhuhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. thanks for the comment. byk lagi yang kena blaja

      Padam
  22. Assalamualaikum... BW segmen, follow sni kalau blum follow..
    http://lorong-cinta.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. ada masa saya singgah nanti. Terima kasih tuan

      Padam
  23. Assalamualaikum...Salam ukhwah.. singgah & follow dari segmen yang sama juga ^_^

    http://www.myideakini.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih singgah. Semoga tuan dimurahkan rezeki tahun 2016

      Padam
  24. Balasan
    1. saya pun orang baru. Mohon tunjuk ajar

      Padam
  25. Terima kasih datang melawat blog saya - ini lawatan balas. Udah saya tinggalkan bekas tanda memfollow blog ini. Senang2 datang lah lagi ke sini ya:- http://emjay-freedom.blogspot.my/

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih juga sebab melawat blog ini. All the best for 2016

      Padam
  26. good luck..

    jgn lupa singgah
    http://qasehederra.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    BalasPadam
  27. semoga puan pun dirahmati allah

    BalasPadam
  28. singgah sini :) semoga impian tercapai :)

    BalasPadam