produk-produk

Selasa, 8 Mac 2016

Iniblogke Mac16 Bloglist


                                     
                                       Tekan Sini


Assalamualaikum & hello blogger!
Since aku dah lama tak buat bloglist di Iniblogke so aku nak buat blogwalking + bloglist.


So kepada sesiapa yang berminat, korang hanya perlu buat

  • Follow Iniblogke
  • Buat satu post bertajuk "iniblogke Mac16 bloglist"
  • Pastikan banner ni ada dalam post korang & linkkan kat post ini
  • Tinggalkan url post korang kat ruangan comment
15 blog bertuah (random.org) akan dipilih untuk dimasukkan kedalam bloglist (16Mac 2016 - 15Jun 2016)

Segmen ini akan berlangsung selama ; 1 Mac 2016 - 14 Mac 2016 & pada 15 Mac aku akan umumkan 15 blog yang terpilih! Jom join.


4 ulasan:

  1. thanks sudi join hehe :)

    BalasPadam
  2. Singgah dr segmen yang sama dan follow

    http://nazihah-suarahati.blogspot.my/2016/03/iniblogke-mac16-bloglist.html

    BalasPadam
  3. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    BalasPadam