produk-produk

Jumaat, 4 Mac 2016

Segmen #FamillyBlogger


Jangan risau syarat untuk termasuk dalam list #FamilyBlogger ni amat mudah..
1. Make sure, korang FOLLOW BLOG aku ni hiphiphorray15.blogspot.com
2. Copy banner buruk aku tu dan buat entri tajuk "Segmen #FamilyBlogger", lepas tu backlink ke segmen ni balik tau..
3. Tinggalkan link korang dekat ruang komen segmen ni yee (jangan lupa)
4. Tag la kawan-kawan sekali (tak kisah berapa orang untuk join sekali)
5. Settle.. Senangkan???

Mari semua kita join segmen ni

12 ulasan:

  1. Hai.. Terima kasih sudi support segmen dan join sekali..
    Good Luck yee..
    Nahh, ni list peserta segmen tau.. Jangan lupa blogwalking tau..

    http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/03/update-peserta-segmen-familyblogger.html

    BalasPadam
  2. Singgah petang :)
    http://theathra.blogspot.my/2016/03/segmen-familyblogger.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jom support sesama blogger yang ada

      Padam
  3. Singgah dari segmen yg sama smbil follow sini :D
    http://fardiyah.blogspot.my/2016/03/segmen-familyblogger.html

    BalasPadam
  4. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jom support blogger baru macam saya

      Padam
  5. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    BalasPadam
  6. hye!!! singgah dari segmen yang sama :D
    http://letterlforlife.blogspot.my/

    BalasPadam
  7. Singgah blogwalking dr segmen yg sama. Sorry lambat menyinggah.

    http://alongwawaerna.blogspot.my/2016/03/segmen-familyblogger.html


    BalasPadam
  8. hai, singgah blogwalking dari segmen yg sama. good luck !
    Jemput ke blog kita http://spitoutkata.blogspot.my/

    BalasPadam